Rýžový protein
Rýžové proteiny jsou vhodnou volbou pro vegetariány, vegany a ty, kteří preferují rostlinnou stravu, a zároveň poskytují významné množství bílkovin potřebných pro regeneraci svalů a udržení svalové hmoty. Naše rýžové proteiny jsou vyrobeny z kvalitních surovin a nabízejí širokou škálu výhod. Jsou snadno stravitelné, neobsahují laktózu ani lepek, což je ideální pro ty s intolerancí na mléko nebo alergií na lepek.
Nejprodávanější
Rýžový protein jako král mezi rostlinnými proteiny
Rýžový protein je získáván z hnědé rýže a má vysokou biologickou hodnotu (BH), takže patří mezi kvalitní zdroje bílkovin. Mají středně dlouhou vstřebatelnost (4 hodiny) a jsou bez alergenů.
Pro koho jsou rýžové proteiny vhodné?
Rýžový protein ocení každý, kdo hledá vysoce kvalitní rostlinný zdroj bílkovin. Je skvělý nejen pro vegany a vegetariány, ale i všechny aktivní sportovce, protože nutriční hodnoty rýžových proteinů jsou naprosto srovnatelné s živočišnými zdroji. Navíc je rýžový protein skvělý pro použití při vaření.
Jak vybrat ten správný?
Všechny produkty v naší nabídce jsou od prověřených výrobců s dlouholetou tradicí. Kvalitativně jsou tedy na vysoké úrovni. V první řadě se musíte rozhodnout, zda chcete produkt ochucený nebo neochucený. Pokud hledáte neochucený protein, doporučujeme například Rýžový protein Vegan Fitness. Mezi ochucenými produkty jsou nejoblíbenější proteiny Sunwarrior a LSP Rice Pro 83.